هفت راههای خلاقانه برای بهبود شام ایرانی امیرحسین رستمی
هفت راههای خلاقانه برای بهبود شام ایرانی امیرحسین رستمی
Blog Article
همچنین در طول بازی، برخی از بازیکنان توسط ناتو حذف می شوند،خود ناتو حذف نمی شود و تا در پایان بازی بهمراه ۲نفر دیگر در بازی باقی می ماند. شش نبرد حبیبی، در مجموع ۱ ساعت و ۶ دقیقه و ۴۵ ثانیه به طول انجامید و در پایان، امتیازات منفی او ۴ بود. به گفتهٔ حبیبی، از جمله اقدامات مهم این دوره از مجلس شورای ملی برای شهرستان بابل، تسریع در کارهایی مانند انتقال مرکزیت مخابرات استان به بابل و همچنین آسفالت کلیهٔ خیابانهای بابل و لولهکشی آب شرب شهر بابل و ساخت پل حبیبی و جادهٔ بابل به درزی کلا بود. نوزده کشتیگیر، از جمله اوله اندربرگ سوئدی، تومی ایوانز آمریکایی، علیمبیگ بستایف از شوروی، گاریبالدو نیتزولا ایتالیایی، شیگرو کاساهارا از ژاپن، عدیل گنگور از ترکیه و گیولا توث از مجارستان در بازیهای ملبورن، در دستهٔ چهارم و در وزن ۶۷ کیلوگرم روی تشک رفتند و در میان نامداران این وزن کمتر کسی کسب نشان برای امامعلی حبیبی کمتجربه را پیشبینی میکرد. حبیبی با کسب این عنوان قهرمانی از مسابقات کشتی خداحافظی کرد. در این مسابقه حبیبی دو بار از پای راست رقیب زیرگیری کرد و هر دو بار او ادامه مطلب را خاک کرد. این آزادکار ایرانی در مجموعِ کمتر از سه دقیقه مبارزه، این دو رقیباش را ضربهٔ فنی کرد. Data was cre ated with G SA Con tent Gen erat or D em over sion.
فیلم های امیرحسین رستمی
آنها بابت این اشتباه عذرخواهی کردند و حبیبی دوباره روی سکو رفت تا اینبار سرود ملی ایران پخش شود. میخائیل بک مورزوف از شوروی و پتکو درمنچییف از بلغارستان نیز مقابل ببر مازندران نتیجهٔ مسابقه را واگذار کردند تا وی در اوج آمادگی و با فاصلهای چشمگیر امیرحسین رستمی بازیکن فوتبال نسبت به حریفانش، بر روی سکوی نخست رقابتهای قهرمانی جهان بایستد. من از پدرم که هم از نزدیک مرحوم تختی را میشناختند و هم در مراسم تشییع و در غسالخانه میگفت که او را شهید کردند. وی در کمال ناباوری با وجود اینکه ده امتیاز از حریف خود پیش بود مغلوب کشتیگیر آمریکایی خود شد و از دستیابی به نشان بازماند. رستمی در رقابتهای بینالمللی جام فجر در وزن ۸۵ کیلوگرم با رکورد ۱۷۵ و ۲۲۰ در یکضرب و دوضرب و ۳۹۵ کیلوگرم در مجموع رکورد دوضرب و مجموع جهان را از آن خود کرد. این مسابقات نخستین تجربهٔ او در المپیک و مسابقات بزرگ بینالمللی بود. در این دوره، منصور مهدیزاده در وزن ۸۷ کیلوگرم همانند حبیبی برای ایران طلا گرفت و تیم کشتی آزاد ایران در مجموع، با این دو طلا و دو نقرهای که با دستان محمد خادم در ۶۳ کیلوگرم و غلامرضا تختی در ۹۷ کیلوگرم بهدست آمد در رتبهٔ سوم تیمی جهان ایستاد. This was cre ated by GSA Content G enerator D emoversion!
حبیبی که در این رقابت به دنبال کسب امتیازهای بیشتر بود، زیر زانو زدهای را نشان داد و در همین زمان دست چپش بالا آمد و بلوباخ، با فرصتطلبی و هوشیارانه فن رکبی را اجرا کرد و رقیب خود را سرنگون کرد. حبیبی وقتی روی سکوی قهرمانی ایستاد و نشان را به گردنش انداختند، نمایندگان بلغارستان و آمریکا روی سکوی دوم و سوم، مانند تماشاگران آمریکایی به احترام سرود ملیای که در حال نواخته شدن بود ایستادند؛ اما حبیبی که این سرود به گوشش ناآشنا بود از روی سکو پایین آمد. ابراهیم سیفپور و محمدعلی صنعتکاران و منصور مهدیزاده به همراه غلامرضا تختی دیگر کشتیگیران ایرانی بودند که در این مسابقات توانستند نشان طلا کسب کنند. حبیبی که در کاخ باستانی بازیلیکا با چهار پیروزی در آستانهٔ کسب مدال طلا بود، در شب ششم رقابتها، باید با داگلاس بلوباخ از آمریکا کشتی میگرفت. وی در دور نخست جاورایل شاپیف از ازبکستان را ۱۱ بر ۲، و در دور یکچهارم پایانی استفان ریچموث، دارندهٔ مدال برنز جهان از سوئیس را در کمتر از ۲ دقیقه با نتیجه ۱۲ بر ۱ شکست داد. امامعلی حبیبی در مسابقات قهرمانی جهان در توکیو ۱۹۶۱ در وزن ۷۳ کیلوگرم برای بار دوم مدال طلای جهان را بهدستآورد.
غلامرضا تختی همتیمی وی، توانست دومین طلای ایران را در همین دوره بهدستآورد. امامعلی حبیبی که در وزن ۷۳ کیلوگرم مسابقات جهانی ۱۹۵۹ رقابت کرده بود، به همراه غلامرضا تختی که در وزن ۸۷ کیلوگرم قهرمان شده بود، دو نشان طلای ایران در مسابقات جهانی تهران را بهدست آوردند. وی یکمین کشتی خود را در مقابل قرعهٔ دوازدهم، یعنی اندربرگ، برندهٔ چهار طلا و دو نقرهٔ کشتی آزاد و فرنگی در مسابقات جهانی و المپیک، برگزار کرد و این سوئدی قهرمان المپیک و جهان را در یک مبارزهٔ سخت، و در حالی که ۴ دقیقه و ۴۵ ثانیه از آغاز رقابت سپری شده بود، ضربهٔ فنی کرد. حبیبی نزدیک به یک دقیقه روی پل شکنندهای که بسته بود، ایستادگی کرد اما ستون اصلی این پل یعنی دست راستش در گروی پلشکن بلوباخ بود و باعث باخت وی شد. اوغان که دوست صمیمی رقیب ایرانی خود بود، پس از شکست از او در استانبول به حبیبی گفته بود: «تهراندا سَنَه دیَرَم»، یعنی در تهران به تو خواهم گفت و این شکست را جبران خواهم کرد، پس از شکست دوباره در تهران، به حبیبی گفت: «ژاپندا سَنَه دیَرَم». در نهمین همایش «بنیاد بیماریهای نادر ایران» در سال ۱۳۹۶ که با حضور اهالی هنر و ورزش در سالن همایشهای صداوسیما برگزار شد، پریناز ایزدیار به عنوان «سفیر» بنیاد بیماریهای نادر انتخاب شد تا در کنار این مجموعه به بیماران کمکرسانی کند.
Report this page